Hírek az agrárgazdaságról

Pályázat - támogatás

Az agrárágazati civil szervezeteket támogató 2022. évi pályázat eredménye

Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az agráriumot népszerűsítő kiadványok és rendezvények, valamint a szervezetek nemzetközi képviseletét biztosító kapcsolatépítések száma, amelyek által a mezőgazdaságban és az agrárágazat területén tevékenykedő ágazati civil szervezetek az Agrárminisztérium által is kiemelten fontosnak tartott feladatokat tudnak átvenni.

Közzétéve:

agrárágazat civil szervezetek pályázat 2022
Cikk megosztása:

A tárca hatékony segítséget kíván nyújtani az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázattal, amelynek köszönhetően a rendelkezésre álló 60 millió forint keretösszegből – a tartalmi értékelésre befogadott szervezetek több mint fele – 60 civil szervezet tervezett programja valósulhat meg.

A 2022. évi pályázati felhívásra 141 szervezet nyújtotta be pályázati dokumentációját. Ennek eredményeként a 141 pályázatból 114 darab felelt meg a formai előértékelésnek. A tartalmi értékelésre befogadott pályázatok közül 60 civil szervezet részesül támogatásban. A nyertesek átlagosan egymillió forintot kapnak a 2022. évben megvalósítandó szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához.

A pályázati döntés itt érhető el.

Forrás: AM Sajtó

Cikk megosztása: