Hírek az agrárgazdaságról

Kiállítás

Bővíti nemzetközi kapcsolatait a Hungexpo

Tizennyolc új országban, köztük Nagy-Britanniában, Németországban, Spanyolországban, Franciaországban építi ki partnerhálózatát Magyarország és Kelet-Közép-Európa legjelentősebb kiállításszervező cége, a Hungexpo Zrt. A cél, hogy az eddiginél is szélesebb körben ismerjék meg a felújítás után egyedülálló lehetőségeket kínáló Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központot.

Közzétéve:

hungexpo 2022
Cikk megosztása:

Az elmúlt évtizedek legjelentősebb átalakításán átesett Hungexpo immár több mint 70 ezer négyzetméteres fedett és 36 hektáros szabad terület kínál partnereinek. 2021-re megépült az ország legmodernebb, 26 szekcióteremmel és egy akár 2.000 fős plenáris teremmel kialakított konferenciaközpontja, amely több évtizedes hiányt pótol.

A Hungexpo megújulásával Budapest lehetőséget kap gyakorlatilag bármilyen méretű nemzetközi kongresszus, konferencia befogadására, így elfoglalhatja a régóta megillető helyét a nemzetközi porondon. Egy rövid bemutató erről:

Az egész világot sújtó COVID-19 járvány nehéz feladat elé állította a kiállítási és konferencia szakmát. Ezeknek a kihívásoknak a Hungexpo is igyekezett megfelelni. A virtuális térben rendezett kiállítások sikere vitathatatlan volt, ezzel együtt a cég folyamatosan készült a „visszatérésre”. Az elmúlt időszakban nyilvánvalóvá vált, hogy a fizikai kiállításoknak, a személyes találkozásoknak óriási szerepük van az üzleti kapcsolatok fejlesztésében, és ezeket nem pótolják, legfeljebb kiegészítik a virtuális bemutatkozások. A Hungexponak kiemelt célja, hogy az eddiginél is több külföldi cégnek nyújtson részvételi lehetőséget szakkiállításain, ebben segít nemzetközi ügynöki és képviseleti hálózatának fejlesztése.

A Hungexpo eddig is több európai országában (Olaszország, Törökország, Románia, Szlovákia) volt jelen, de a piac egyik meghatározó tanácsadójának is köszönhetően mostantól 22 országban lesz állandó képviselete. Az új országok: Németország, Ausztria, Svájc, Anglia, Írország, Spanyolország, Portugália, Franciaország, Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország, Ukrajna, Moldova, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Kína.

A nemzetközi képviseleti hálózat feladata új piaci lehetőségek, kiállítók, látogatók, partnerek felkutatása a Hungexpo számára. A jövőbeni partnerek pedig a képviselőkön, ügynökökön keresztül tájékozódhatnak arról, hogy a Hungexpo mely kiállítása vagy rendezvénye lenne a legmegfelelőbb bemutatkozási vagy üzleti lehetőség a magyar és a regionális piacon. A külföldi képviselők által nyújtott támogatás kiterjed a partner standjának üzemeltetésére, logisztikai segítségre, a nyelvi akadályok leküzdésére, az esetleges finanszírozási lehetőségek feltérképezésére. Valamennyi képviselő szorosan együttműködik a helyi szakmai szövetségekkel, intézményekkel, médiával és a nemzeti kormányokkal.

A képviselőink elérhetősége itt található:  https://hungexpo.hu/nemzetkozi-vasarkepviselet/

A Hungexpo Zrt 2022- évi kiállításairól bővebb információ:

https://hungexpo.hu/rendezvenyek/

Forrás: Hungexpo Zrt.

Cikk megosztása: