Hírek az agrárgazdaságról

NAK HÍREK

Elkezdődött a gazdálkodó szervezetek tagdíj megállapítási és befizetési időszaka a NAK-nál

2021. május 1-jén megkezdődött a gazdálkodó szervezetek tagdíj-megállapítási és -befizetési időszaka a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál. Számukra a tagdíj megfizetésének határideje 2021. június 15.

Közzétéve:

Elkezdődött a gazdálkodó szervezetek tagdíj megállapítási és befizetési időszaka a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál
Cikk megosztása:

Az árbevétel-alapú tagdíjat fizető tagok közül júniusban a gazdálkodó szervezetek tagdíját állapítják meg. Az érintettek a NAK honlapjára bejelentkezve a számításhoz felhasznált, 2020-as bevételi adatokat is megtekinthetik, de postai úton is kapnak értesítést. Ha módosítani szeretnének, vagy tagdíjkedvezményt vennének igénybe, azt jelezni kell, és csatolni a szükséges igazolásokat. A megállapított tagdíjakat június 30-án elfogadottnak tekintik, ha az érintettek nem kértek változtatást.

Az idei tagdíjhoz kapcsolódóan 2023 júniusának végéig még lehet igazolást küldeni, de a felülvizsgált tagdíjat ekkor már 20 százalék pótlék terheli. Ehhez hasonlóan a 2021-es tagdíj felülvizsgálatához még ebben fogadnak igazolásokat, ugyancsak 20 százalékos pótlék mellett.

Hozzátették: a kamarai tagoknak az idén is lehetőségük van az e-Iroda fiókjukon keresztül meghatalmazni a könyvelőjüket, adószakértőjüket, adótanácsadójukat, könyvvizsgálójukat, hogy fogadják el helyettük az idei tagdíjat. A korábbi meghatalmazások idén is érvényesek.

Részletes információ a NAK honlapján található: https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/orszagos-hirek/103364-megkezdodott-a-gazdalkodo-szervezetek-tagdij-megallapitasi-es-befizetesi-idoszaka

(MTI)

Cikk megosztása: