Hírek az agrárgazdaságról

Pályázat - támogatás

Segítség az agrárágazati civil szervezetek eredményes pályázatbenyújtásához

Az Agrárminisztérium (AM) az előző évekhez hasonlóan, 2022-ben is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati, illetve a környezet- és természetvédelmi civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek – közölte az MTI.

Közzétéve:

segítség az agrárágazati civil szervezetek pályázatok kitöltéséhez
Cikk megosztása:

A tárca workshopot hirdet a 2022. évi agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében.

Az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat egyaránt 2022. január 14-én jelent meg a minisztérium honlapján.

A workshopra 2022. január 27-én, csütörtökön 9.00-11.00 között kerül sor az Agrárminisztérium épületében (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint, Kupolaterem).

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a következő linken lehet megtenni: https://forms.gle/WBgZ5T6gJ4oo6r6f7 (A regisztrációs linket Google Chrome webböngészőben javasolják megnyitni.)

A jelentkezéseket legkésőbb 2022. január 21. (péntek) 17.00-ig tudják fogadni.

A fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel a közleményben felhívják a figyelmet arra, hogy egy szervezet egy személyt delegálhat, a delegált résztvevő kizárólag védettségi igazolvány kötelező felmutatása, és annak ellenőrzését követően vehet részt a rendezvényen, a maszk használata kötelező.

Amennyiben a létszám eléri a terem kapacitása szerinti maximális létszámot, a beérkezett regisztrációk sorrendjében küldik ki a regisztráció megerősítéséről szóló értesítő leveleket. Ha a regisztráltak száma meghaladja a maximális létszámot, újabb időpontra nyitnak meg regisztrációs lehetőséget (2022. január 27. 13.00-15.00) – közölte az Agrárminisztérium.

A regisztráció megerősítéséről mindenki külön e-mailt kap – tájékoztatott a szaktárca.

Cikk megosztása: