Hírek az agrárgazdaságról

Rendezvény

Szép látogatottságra tett szert a megújult Pápai Expo és Agrárpiknik

2021. szeptember 17-19. között fogadta látogatóit a Pápai Expo és Agrárpiknik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében. A tavalyi évben pandémia miatt elmaradt rendezvény idén megújult arculattal és tematikával, a nagy hagyományú Pápai Agrárexpót újragondolva várta érdeklődőit.

Közzétéve:

Pápai Expo és Agrárpiknik 2021 - agrár 24
Cikk megosztása:

Az 2021-es programok kialakításakor a szervezők elsősorban a fiatalok számára vonzó, aktuális témákat helyezték előtérbe, úgy, mint a generációváltás kérdése, az agrár szakmák népszerűsítése, illetve a karrier lehetőségek a mezőgazdaságban. Az ifjabb generáció számára

a szokásos programokon kívül interaktív előadásokkal, tudásbázissal és nem utolsó sorban nívós könnyűzenei koncertekkel készültek.

A nyitónapon, szeptember 17-én, pénteken este 8 órától a Bagossy Brothers Company szórakoztatta a rajongókat. A szombati napon számos agrárszakmai programon új információkkal és kapcsolatokkal gazdagodhattak a résztvevők, este pedig újra a színpadra irányult minden tekintet, ahol a Punnany Massif adott fergeteges koncertet.

Vasárnap, szeptember 19-én, a vadászat iránt érdeklődőket díjátadóval és színvonalas bemutatókkal várták a rendezvény területén. A szakmai programok mellett mindkét nap termelői piac, állatsimogató és játékos programok és bemutatók szórakoztatták a látogatókat, akik ha megéheztek, a gasztrofalu széles kínálatából válogathattak.

Újdonság volt az idei évben, hogy az agrár közép- és felsőoktatásban részt vevő diákok számára ingyenes belépési lehetőséget biztosított a kamara, a Pápa járásban élők pedig kedvezménnyel látogathatták az eseményt. Ennek eredményeképpen szép számú látogató érkezett a kétnapos rendezvényre, amelyet a szervezők – a mostani sikerén felbuzdulva – jövőre is hasonló keretek közt kívánnak megtartani.

Találkozzunk jövőre is a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

 

Cikk megosztása: