Hírek az agrárgazdaságról

Szerzői jogok

Cikk megosztása:

Jelen honlap kiadója Bálint Csaba István e.v.
Minden, az www.agrar24.hu, vagy agrar24.hu (továbbiakban: Honlap, Weboldal, vagy Agrár24.hu) weboldalon található tartalom a kiadó szellemi tulajdonának minősül, aki fenntart minden jogot a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatosan. A nemzetközi és magyar törvények védik a laphoz tartozó alaki és tartalmi kialakítást.

Amikor Ön (a továbbiakban: Felhasználó) belép az Agrár24.hu weboldalra, elfogadja az alábbi feltételeket.

Az Agrár24.hu weboldalról felhasznált, vagy átvett tartalom (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) egészének vagy részeinek bármilyen felhasználása kizárólag a „Forrás: Agrár24.hu” olvasható szöveges forrásmegjelöléssel, és – online weboldal esetében –  az Agrár24.hu feliratba beágyazott, az Agrár24.hu forrásoldalra való közvetlen és működő online átlinkelhetőséggel engedélyezett.

A kiadó kifejezetten tiltja a mindennapos tartalom automatikus, válogatás nélküli átvételét, az oldal tükrözését. Felhasználó elfogadja, és magára kötelezőnek ismeri el, hogy a továbbközölhető tartalmak mennyisége napi átlagban nem haladhatja meg az adott tartalomfajta – kép, szöveg, vagy grafika – nyolcvan (80) százalékát.

A forrás megjelölés nélküli jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A kiadó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Jelen dokumentum 2021. december 25. napjától visszavonásig hatályos.

Agrár24.hu