Hírek az agrárgazdaságról

Élelmiszeripar

Új marketingigazgató a Kometánál: Vittorio Gatta

A spanyolországi Kometa vezetése után a kaposvári anyacéghez érkezett 2022 elején Vittorio Gatta. Az olasz szakember több mint 20 éves nemzetközi piacon szerzett tapasztalattal érkezik, elődje, Rédey Iván pedig továbbra is külső tanácsadóként segíti a húsipari céget.

Közzétéve:

Új marketingigazgató a Kometánál: Vittorio Gatta
Cikk megosztása:

A cég közleménye szerint Vittorio Gatta legfőbb célja az erős portfólió menedzsment megvalósítása, a termékinnovációk ösztönzése, valamint a marketingkommunikációs kiadások megtérülésének növelése.

Az új marketingigazgató pályafutását vezető pozíciókban töltötte, főként az FMCG szektorban, multinacionális és családi tulajdonú vállalatoknál. Nemzetközi tapasztalatot szerzett Spanyolországban és Oroszországban, valamint szülőhazájában, Olaszországban, legújabb megbízatása pedig Budapestre hozta őt és családját.

Nagy húsipari tapasztalattal rendelkezik, hiszen a Kraft élelmiszeripari márkájához tartozó Oscar Mayer spanyolországi, majd az európai piacvezető Campofrio Food Group spanyolországi és oroszországi marketingigazgatójaként dolgozott.

Pályafutása csúcspontjai közé tartozik, hogy különböző spanyol FMCG vállalatoknál fogyasztóorientált szervezeteket alakított át, amelyek képesek nyereségesen és fenntartható módon növekedni. A Campofrio Food Group számára új termékcsaládokat és kategóriákat is vezetett be, amelyeket a spanyol FMCG-piac legsikeresebb innovációi között tartanak számon.

A Milánói Egyetemen politológiát tanult, majd az olaszországi SDA Bocconiban marketing szakon szerzett posztgraduális képzést, és a spanyolországi IESE Business Schoolban elvégezte a Senior Business Programot.

(forrás: Próbakő Kommunikáció)

Cikk megosztása: